Als erkend referent van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (‘IND’) mag je als bedrijf kennismigranten in dienst nemen. Bovendien hanteert de IND een kortere beslistermijn voor vergunningaanvragen. Het proces om erkend referent te worden is ingewikkeld, kostbaar en kost bovendien veel tijd en moeite.

All About Expats is een expert op het gebied van kennismigratie en is een erkend referent. Jaarlijks gebruiken vele werkgevers, intermediairs en wervingsbureaus onze payrolling service om kennismigranten in te lenen. Hierdoor hoeven zij zich geen zorgen meer te maken over het erkend referentschap en de bijbehorende verplichtingen en administratieve lasten. Zij kunnen direct al aan de slag met hun kennismigranten terwijl wij de administratieve zaken regelen.

Alle bedrijven die erkend referent zijn van de IND worden geregistreerd in het openbaar register erkende referenten.

All About Expat is bedreven in het afhandelen van de aanvraagprocedure om erkend referent te worden. Wij adviseren bedrijven over de haalbaarheid van het verkrijgen van de erkenning op basis van de informatie die het bedrijf beschikbaar heeft. Daarnaast kunnen wij de gehele aanvraag voor jou verzorgen. Ook kunnen wij het volledige immigratieproces overnemen door namens jouw organisdatie de vergunningsaanvragen af te handelen met onze Immigratiediensten voor werkgevers.