Over All About Expats

clogs-netherlands

Onze drive zorgt ervoor dat we al het nodige in staat stellen om onze doelen te bereiken.

Dit is onze passie!

amsterdam-expats

Over All About Expats

All About Expats is een spin-off van About Backoffice Services BV en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van payrolling, loonadministratie, contractering en andere HR-gerelateerde diensten.

We doen waar we goed in zijn.

All About Expats maakt deel uit van de All About Flex group en biedt een uitgebreide one-stop-shopservice voor kennismigranten en werkgevers op het gebied van immigratie, salarisadministratie, sociale zekerheid, belastingzaken, verhuizing en aanvragen voor de 30% -regeling.

Onze kernwaarden

Klantgericht en betrokken

We zijn 100% toegewijd om te doen wat goed is voor al onze klanten. Of het nu gaat om de kandidaat, de familie van de kandidaat of de klant. We willen dat ze terug blijven komen en ons aanbevelen aan anderen.

klantvriendelijk
proactief
toegewijd

partnership
no
nonsense

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele vereiste is voor een succesvolle samenwerking.

Vertrouwen en integriteit

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele vereiste is voor een succesvolle samenwerking. Daarom beschouwen we integriteit als een essentiële kernwaarde. Belangrijk is om altijd open, eerlijk en respectvol te zijn naar onze collega’s en onze klanten toe.

Uitblinken en kwaliteit

Toegevoegde waarde leveren door goede prestaties, innovatie en hoge service standaard. We nemen geen genoegen met iets minder dan 100% kwaliteit binnen elk onderdeel van ons bedrijf.

Toegevoegde waarde leveren door prestaties, innovatie enhoge servicestandaard.

Wil je meer weten of All About Expats?

Wil je een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Erkend Referent IND

All About Expats is een handelsnaam van About Backoffice Services en maakt deel uit van de All About Flex Group. Alle contracten worden afgesloten met About Backoffice Services. Deze entiteit is door de IND geregistreerd als erkend referent, zoals vermeld in het openbaar register Erkende referenten .

klompen