Over ons
Wie we zijn!

Contact
We doen waar we goed in zijn.
Onze drive zorgt ervoor dat we al het nodige in staat stellen om onze doelen te bereiken.

Dit is onze passie!

dutch tulip girl

Wie we zijn?

All About Expats is een spin-off van About Backoffice Services BV en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van payrolling, loonadministratie, contractering en andere HR-gerelateerde diensten.

All About Expats maakt deel uit van de All About Flex-groep en biedt een uitgebreide one-stop-shopservice voor kennismigranten en werkgevers op het gebied van immigratie, salarisadministratie, sociale zekerheid, belastingzaken, verhuizing en aanvragen voor de 30% -regeling.

Onze kernwaarden
We werken met grote toewijding voor onze klanten.

Klantgericht en betrokken

We zijn 100% toegewijd om te doen wat goed is voor al onze klanten. Of het nu gaat om de kandidaat, de familie van de kandidaat of de klant. We willen dat ze terug blijven komen en ons aanbevelen aan anderen!

Onze kernwoorden zijn:

  • Klantvriendelijk
  • Proactief
  • Toegewijd
  • Partnership
  • No nonsense
Klantvriendelijk
Proactief
Toegewijd
Partnerschap
No nonsense
Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele vereiste is voor een succesvolle samenwerking.

Vertrouwen en integriteit

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele vereiste is voor een succesvolle samenwerking. Daarom beschouwen we integriteit als een essentiĆ«le kernwaarde. Belangrijk is om altijd open, eerlijk en respectvol te zijn naar onze collega’s en onze klanten toe.

Operational Excellence en kwaliteit

Toegevoegde waarde leveren door goede prestaties, innovatie en hoge service standaard. We nemen geen genoegen met iets minder dan 100% kwaliteit binnen elk onderdeel van ons bedrijf.

Toegevoegde waarde leveren door prestaties, innovatie en een hoge servicestandaard.
Wil je meer weten?
Wil je een offerte?
Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag al je vragen.

Contact

Openbaar register Erkende Referenten

All About Expats is een handelsnaam van About Backoffice Services en maakt deel uit van de All About Flex Group. Alle contracten worden afgesloten met About Backoffice Services. Deze entiteit is door de IND geregistreerd als erkend referent, zoals vermeld in het Openbaar register Erkende referenten..

Onze partners

Dutch Tax Advice

Rabobank

Holland Zorg

Compassio

Global KPO