Over ons

decorative orange line
About All About Expats

All About Expats is hét loket voor werkgevers en kennismigranten. Wij helpen door onze kennis te delen, ondersteunen bij de immigratie en bovenal met het overnemen van werkgeverschap in de vorm van payrolling.

All About Expats is onderdeel van de All About Flex group en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van werkgeverschap, payrolling, uitzenden, salarisadministratie en andere HR gerelateerde diensten.

Onze kernwaarden

Onze energie en gedrevenheid zorgen ervoor dat we zaken gedaan krijgen. Wij borgen dit door te opereren vanuit de volgende kernwaarden:

Eerlijk zakendoen

Efficiëntie

Eenvoud

Vertrouwen

Kwaliteit

Eerlijk zakendoen

Dit begint bij eerlijkheid als uitgangspunt van ons handelen en onze dienstverlening. Eerlijke prijzen en verwachtingen naar alle belanghebbenden. Als je eerlijk en duidelijk bent, heb je geen geheimen. Wij verkopen geen mooie verhalen maar maken onze beloftes waar. Daarom gelooft All About Expats in eerlijk zakendoen.

Efficiëntie

‘A little less conversation, a little more action.’ De mensen van All About Expats zijn stuk voor stuk aanpakkers. Geen woorden maar daden. Vragen worden snel beantwoord, problemen worden snel opgelost. Als er vandaag iets opgelost kan worden, dan regelen wij dat gelijk. We zorgen ervoor dat we jou snel van een oplossing kunnen voorzien.

Wij begrijpen dat immigratiezaken een hoge urgentie kunnen hebben en dat services zoals de onze ad hoc handelen vereist. Daarom zorgen wij ervoor dat onze processen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht.

Eenvoud

Wij bieden onze diensten aan in begrijpelijke taal. We proberen complexe materie eenvoudig, duidelijk en zo begrijpelijk mogelijk te houden. We proberen complexe materie eenvoudig, duidelijk en zo begrijpelijk mogelijk te houden.

Vertrouwen

Wij zijn van mening dat integriteit een fundamentele basis is om goed zaken te kunnen doen. Wij zijn van mening dat integriteit een fundamentele basis is om goed zaken te kunnen doen. Het gaat altijd om open, eerlijk en respectvol omgaan met collega’s en met onze klanten.

Kwaliteit

Toegevoegde waarde leveren door goede prestaties, innovatie en kwaliteit. We nemen geen genoegen met minder dan uitmuntendheid in elke proces van ons bedrijf. Doordat kwaliteit een van onze kernwaarden is, garanderen wij dat u de best mogelijke service krijgt in de markt.

Erkend referent van de IND

Steeds meer werkgevers en kennismigranten kiezen voor All About Expats als hun HR-partner voor alles met betrekking tot kennismigranten.

All About Expats is een handelsnaam van About Backoffice Services II B.V. en maakt deel uit van de All About Flex Group. Alle contracten worden afgesloten met About Backoffice Services II B.V.

Deze entiteit staat geregistreerd als erkend referent in het openbaar register erkende regerenten.

healthcare-netherlands

Waarom All About Expats

Steeds meer werkgevers en kennismigranten kiezen voor All About Expats als hun HR-partner voor alles met betrekking tot kennismigranten.

Wij vinden goed werkgeverschap, het hebben van kennis van zaken en het handhaven van hoge normen en kwaliteit belangrijk. Hiermee bieden wij een compleet dienstenpakket waarmee wij jou op alle gebieden rondom de immigratie van kennismigranten kunnen ontzorgen.

Steeds meer werkgevers en kennismigranten kiezen daarom voor All About Expats als hun HR-partner.

IND erkend referent

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en duidelijke communicatie

Meer dan 20 jaar ervaring

Continue ondersteuning

Snelle reactietijden

Wil je meer weten of All About Expats?

decorative orange line

Elke organisatie kan kennismigranten aannemen.